Кариерно ориентиране за деца на възраст от 6 до 18 години (Talents Labs) е един от най-иновативните проекти на Assert International, който стартира своето развитие още през 2022 г. с подкрепата на Manpower България.

Програмата отговаря на нуждите на образованието и бизнеса, като създава мост между тях и чрез коучинг подходи, игровизация, симулация и обучение, провокира подрастващите да идентифицират своите интереси, умения, таланти и компетенции през целия им живот, така че тяхното професионално развитие да е в подкрепа и в унисон с личностното им такова.

В проекта се включват ноу-хау, експертиза, инструменти и услуги, които са актуални и съобразени с нуждите на хората и бизнеса, през актуалната информация, данни и взаимодействие, които Assert International и Manpower България поддържат с компаниите.

Редовна цена:

  • 104 лв. за децата от възрастови групи 6-8 г. и 9-11 г.
  • 150 лв. за младежите от възрастови групи 12-15 г. и 16-18 г.
  • *минимум шестима участници в група

Assert International, в партньорство с Manpower Bulgaria, се специализира в създаването на устойчиви, ефективни и персонализирани бизнес решения за развитие на организации. Прилагаме гама от решения и инструменти, които са доказали своята ефективност на глобалния пазар, чрез различни проекти в различни индустрии и локации. Нашият подход обединява експертните познания на нашия отдаден екип с професионалния опит на нашите партньори, включително коучове, практици в НЛП, профайлъри, психолози, треньори и други.

Екипът на Assert International провежда изследвания, психологична подкрепа и коучинг, обучителни програми, кариерно насочване за деца и млади хора, услуги по развитие на хора и организации, бизнес изследвания, консултации по европейски проекти, услуги по медиация, програми за начинаещи мениджъри и комплексни проекти, персонализирани спрямо специфичните нужди на компаниите и работещите в нея.